Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 14 februari 2016

D66 Baarn – van beursvloer naar werkvloer

Het bestuur van D66 Baarn was aanwezig op de Baarnse Beursvloer.  Op dit lustrum van de Beursvloer Baarn zijn we op zoek gegaan naar organisaties die wel een handje of meer hulp kunnen gebruiken. Dat is gelukt! We hebben twee matches gemaakt:

Het bestuur en de fractie gaan aan de slag voor Amerpoort. Hier gaan we in het voorjaar de handen uit de mouwen steken om de tuin van woongroep de Kim op te knappen. De bewoners verdienen een frisse en verzorgde tuin!

Aankomende winter gaan we de sfeer verhogen bij Amaris door de binnentuin van het Parkgebouw te voorzien van kerstversiering. De tegenprestatie die Amaris daar voor levert is koffie met appelgebak en een gesprekje met de bewoners.

 Wij hebben zin om onze handen uit de mouwen te steken en nader kennis te maken met Amerpoort, Amaris en hun bewoners. Heeft u zin om mee te werken? Laat het ons dan weten!
IMG_5890 IMG_5887