Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 22 december 2017

Wethouder Theo Stroo weer aan het werk

Goed nieuws voor Theo Stroo en Baarn. Theo kan zijn werk als wethouder van de Gemeente Baarn en als politiek leider van D66 Baarn weer hervatten. Theo heeft enige tijd rust moeten houden omdat zijn hartspier door een virus niet goed functioneerde. Hij blijft voorlopig onder behandeling maar start in januari weer met werken. Naar verwachting zal hij begin februari weer full time aan het werk zijn. Dit is ook goed nieuws voor D66 Baarn. Theo is voor de derde keer lijsttrekker en onder zijn ervaren leiding gaat de partij werken aan zetelwinst bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. Theo is blij dat hij weer kan beginnen. Hij bedankt iedereen die hem in de afgelopen periode heeft gesteund. Dit heeft hem erg geholpen.