Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 21 juni 2018

Algemene Beschouwingen 2018

Jelle Jonkers, fractievoorzitter van D66 Baarn, sprak gisteren tijdens de Algemene Beschouwingen zijn tevredenheid uit over de Perspectiefnota. Veel onderwerpen waar D66 Baarn zich sterk voor maakt, en die speerpunten waren tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart dit jaar, zijn nu terug te vinden in het coalitieakkoord en in de Perspectiefnota. Tevreden dus, maar Jelle noemde wel een aantal aandachtspunten voor het college. Zoals het op tijd informeren van inwoners over de energietransitie in Baarn, de ontwikkelingen rond Paleis Soestdijk, het levendig maken van de Laanstraat en het intensiever betrekken van inwoners bij het beleid van de gemeente. Lees de hele tekst hier: Algemene beschouwingen D66 Baarn 2018