Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 10 maart 2020

Beëdiging Hugo Prakke als wethouder namens D66 Baarn

De fractie, steunfractie en bestuur zijn verheugd te melden dat onze kandidaat wethouder, Hugo Prakke, aan de gang kan. Tijdens de raadsvergadering van 25 maart 2020 wordt hij geïnstalleerd.

Met de komst van Hugo is het College van Burgemeester en Wethouders weer compleet. Ook krijgt onze afdeling versterking met deze enthousiaste en energieke D66’er. Hugo is sinds 1996 lid van D66 en heeft ruime politiek ervaring in Den Haag en in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Zwaartepunten in Hugo’s portefeuille waren daar Financiën, Communicatie (beleid, dienstverlening, burgerparticipatie), Kunst & Cultuur, P&O-beleid en Energietransitie.

Op dit moment werkt hij als Business Development Manager bij Symbol BV, een training- en consultancy-organisatie op het gebied van procesverbetering. Hij is 49 jaar oud, getrouwd met Ellen, vader van 2 kinderen en woonachtig in Leersum en een actief beoefenaar van voetbal en mountain biking.

De fractie, steunfractie en het bestuur van D66 Baarn heten Hugo van harte welkom.

Hugo is inmiddels bij diverse gelegenheden aanwezig geweest en heeft kennisgemaakt met zijn collega wethouders en de burgemeester.

Wij bedanken de leden van de Wethouders Advies Commissie – en vooral de Soester leden Wim Hermsen en Nermina Kundic – voor het geleverde werk, dat van een heel hoog niveau was.

Wij wensen Hugo heel veel succes in zijn nieuwe functie en hebben daar het volste vertrouwen in.