Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 17 mei 2021

D66 in gesprek met …. EnergiekBaarn en Alltogether Festival

Baarn is op weg naar de mooiste gemeente van Nederland. Het is natuurlijk al heel mooi in Baarn, maar het kan altijd beter. Daarom gaat D66 Baarn in 2021 iedere maand op een zaterdagochtend (digitaal) in gesprek met inwoners, ondernemers en organisaties om te horen hoe zij denken dat het beter kan. Wilt u hieraan meedoen, meld u dan aan via contact@d66baarn.nl.

 

Energiek Baarn

Op zaterdag 29 mei a.s. gaan we om 10.00 uur in gesprek met EnergiekBaarn. Hoe kijken zij terug op het afgelopen Coronajaar? Hoe gaat het in hun ogen met de vorderingen in onze klimaatdoelstellingen in Baarn? Tegen welke uitdagingen lopen inwoners aan bij verduurzamingsvraagstukken? En hoe kunnen we versnellen?

 

 

 

Alltogether Festival

 

Vervolgens gaan we om 11.00 uur in gesprek met het Alltogether Festival. Hoe is de culturele sector geraakt door de Coronacrisis? Welke plannen hebben ze voor de komende tijd? Hoe kijken zij naar het Herstelplan Cultuur voor de culturele sector in Baarn? En wat is daar vanuit de gemeente voor nodig?

 

D66 Baarn luistert en neemt de antwoorden op de bovenstaande vragen, en natuurlijk ook andere vragen, mee in het opstellen van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Iedere maand reserveren we een zaterdagochtend voor deze gesprekken. Wilt u ook in gesprek met D66 Baarn nodig ons dan uit om over uw onderwerp met ons te spreken. Dat kan van alles zijn, dus aarzel niet en stuur een mail naar contact@d66baarn.nl.