Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 in gesprek met …. Lokaal-O en SV Baarn

zaterdag, 1 mei 2021 op internet

D66 in gesprek met …. Lokaal-O en SV Baarn Baarn is op weg naar de mooiste gemeente van Nederland. Het is natuurlijk al heel mooi in Baarn, maar het kan altijd beter. Daarom gaat D66 ...

D66 in gesprek met …. Lokaal-O en SV Baarn

Baarn is op weg naar de mooiste gemeente van Nederland. Het is natuurlijk al heel mooi in Baarn, maar het kan altijd beter. Daarom gaat D66 Baarn in 2021 iedere maand op een zaterdagochtend (digitaal) in gesprek met inwoners, ondernemers en organisaties om te horen hoe zij denken dat het beter kan.

 

Lokaal-O

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 1 mei a.s. gaan we eerst in gesprek met Brigitte Oelkers en Hanneke Koppen van Lokaal-O. Hoe kijken zij terug op het afgelopen coronajaar? Hoe gaat het in hun ogen met het welzijn van de inwoners in Baarn? Welke gevolgen van corona zien zij? Welke herstelactiviteiten zijn er mogelijk in 2021 en verder?

 

SV Baarn

En vervolgens gaan we in gesprek met Evert Jan Stagge van SV Baarn. Hoe is de sport geraakt door de coronacrisis? Hoe houden ze leden actief en betrokken? En wat zijn de financiële gevolgen voor de sport? En hoe kijkt hij naar de toekomst en wat is daar vanuit de gemeente voor nodig?

D66 Baarn luistert en neemt de antwoorden op de bovenstaande vragen, en natuurlijk ook andere vragen, mee in het opstellen van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Iedere maand reserveren we een zaterdagochtend voor deze gesprekken. Wilt u ook in gesprek met D66 Baarn nodig ons dan uit om over uw onderwerp met ons te spreken. Dat kan van alles zijn, dus aarzel niet en stuur een mail naar contact@d66baarn.nl

1 mei

10:00 uur

Thema

Participatie

D66 Baarn wil dat inwoners van Baarn meer inspraak krijgen over wat er in hun wijk of straat gebeurt. De gemeente moet een jaarlijks budget instellen voor inwonersparticipatie en co-creatie.

Lees meer